CORTEN ART DESIGN TIM

CORTEN ART DESIGN

je ekskluzivni i jedinstveni nameštaj vrhunskog dizajna koji u punoj meri oplemenjuje vaš prostor ali i one koji borave u njemu. Za to je zadužen naš tim koji voli ono šta radi i koji je potpuno predan poslu, zato i svaku inspiraciju i zamisao sprovede do kraja. Ljudi koji rade na realizaciji projekata, pored ogromnog iskustva, poseduju i ogromnu ljubav za svoj posao koji rade, kao i veliku kreativnost, što su najbitniji faktori koji utiču na to da se u našoj prodavnici nađu komadi nameštaja velike estetske vrednosti, kao i funkcionalnosti, stoga se u izvesnom smislu mogu smatrati pravim umetničkim delima. Na svakom detalju se radi sa potpunom posvećenošću i predanošću i to je jedna od tajni uspeha.

VREDNOSTI

*DIZAJN

Dizajn je naša preokupacija. Svaki CORTEN ART DESIGN proizvod govori o toj našoj preokupaciji i težnji da ga podignemo na još viši nivo. Elegancija, lepota, kvalitet i emocije koje budi vrhunski dizajnirani nameštaj je ono šta želimo da vam pružimo.

*KVALITET

Naš nameštaj postaje deo vaše svakodnevice, vašeg stalnog okruženja, a samim tim i mi postajemo deo vašeg svakodnevnog života. Stoga se trudimo da svakoga dana kvalitet našeg nameštaja postane još veći i još bolji, time smo korisni i nama samima, ali i vama i vašem životnom prostoru.

*INOVATIVNOST

Tehnologije, tehnike izrade, dizajn i kvalitet svakim danom nameću nove zahteve i ubrzano se razvijaju, nastoje da odgovore što brže i efikasnije zahtevima korisnika i potrebama vremena. Stoga veliku pažnju poklanjamo inovativnim rešenjima i ovo je obavezno polje naših svakodnevnih aktivnosti. Naša inovativnost i kreativnost učiniće vaš svet mnogo prijatnijim.

*STRAST

Da bi smo odgovorili na sve zahteve i sve izazove, moramo strastveno da volimo ono šta radimo i da uživamo u svom poslu. I to je jedna od naših ključnih osobina. Sva ljubav, strast, pažnja i emocije usmerene na izradu nameštaja garantuju da će svi vaši zahtevi i ideje u pogledu uređenja prostora biti ispoštovani i realizovani  i da ćemo uspostaviti trajnu saradnju.

Ovo su vrednosti kojih se ne odričemo i koje imaju trajni karakter.